Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ Ε.Π.Ε.
Χωματουργικές Εργασίες Μέγαρα Αττική


Η εταιρεία μας "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ Ε.Π.Ε." ιδρύθηκε το 1989 από τον ΕΥΘΥΜΙΟ ΕΛ.ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟ και συνεχίστηκε από τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΘ.ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟ. Εδρεύει στα Μέγαρα αλλά οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Διατηρούμε μια ενεργή θέση στον χώρο των κατασκευαστικών έργων για 43 χρόνια και ταυτόχρονα διαθέτουμε πλήρη εξειδίκευση στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται πάντοτε στα πιο υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα των τιμών της αγοράς με αποκλειστικό μας σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας και την παράδοση ενός άρτια εκτελεσμένου αποτελέσματος, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 


 

Σήμερα η ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ Ε.Π.Ε αποτελεί μία από τις πλέον ανταγωνίσιμες εταιρείες χωματουργικών στην Ελλάδα, με ολοκληρωμένα κατασκευαστικά έργα στην Ελλάδα, τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη αστική κλίμακα.
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα και όλη την Αττική.